Anneli Patrik Artikel@1,5X

2023-01-23

XLENT stärker upp inom IT Management i Göteborg

Nytt kontor och tillväxt står i fokus för XLENT i Göteborg som nu förstärker teamet med två erfarna konsulter inom IT Management. Anneli Hultin och Patrik Skyllerström ser fram emot att komma igång med sina uppdrag och att vara med och utveckla XLENT tillsammans med teamet.

Anneli Hultin jobbar som projektledare och har spenderat nästan hela sitt yrkesliv i konsultbranschen. De senaste åren har hon arbetat mycket med projekt inom IAM, allt ifrån att driva IAM program och upphandling av systemstöd till konsolidering av identitetsplattformar. Förutom spännande kunduppdrag så lockades Anneli av att vara en del av ett mindre bolag där alla kan vara med och bidra till bolagets utveckling.

Jag känner mig privilegierad som fått chansen att vara med om något så spännande som att få spela en nyckelroll i att bygga en verksamhet till succé. Det ska bli riktigt kul att få vara en del av de lokala besluten kring rekrytering, kultur och att skapa den bästa arbetsplatsen. Det är med stor nyfikenhet jag ser fram emot att få ta del av personligheter i en rekryteringsprocess, att matcha profil med rätt uppdrag och skapa magi.

Patrik Skyllerström har jobbat som IT-konsult sedan slutet av 90-talet på både stora och små konsultbolag. Han har en grund som utvecklare men har med tiden ägnat sig mest åt analys- och projektledningsuppdrag. De senaste åren har han arbetat i uppdrag inom offentlig sektor och ser fram emot att ta med sig sin erfarenhet från branschen till XLENT.

Efter drygt åtta år hos min tidigare arbetsgivare hade jag känt ett tag att jag skulle vilja se något annat. Några intervjuer med XLENT senare upplevde jag att mycket av det jag söker finns här – framför allt kulturen, delaktigheten och människorna!

Jag hoppas att jag, med min erfarenhet av konsultlivet, olika kunder och genom olika konsultbolag kan plocka ut några russin och bidra med till XLENT. Som jag ser det finns det framför allt tre nyckelaktiviteter som jag vill vara med att driva internt: att rekrytera nya härliga medarbetare, att se till att få ut medarbetare i roliga och utvecklande uppdrag, och sist men inte minst att bygga kultur."

Vad skulle ni ge för tips till någon som är nyfiken på XLENT?

Du kan alltid höra av dig till någon av oss om du har några frågor om XLENT, eller ännu bättre – kom förbi vårt nya kontor på Kämpegatan 6 och ta en kaffe så kan vi prata lite om vilka vi är och vad vi gör.