Bjorn Xlent Jonkoping

2019-09-02

XLENT startar verksamhet i Jönköping

Nu etablerar sig XLENT på ännu en ort i Sverige. Från den första september kör Jönköping igång med Björn Hättström vid ratten.

De senaste åren har XLENT vuxit både med nya etableringar och fler medarbetare. Under varumärket XLENT finns idag närmare 350 medarbetare fördelat på femton orter i Sverige.

En av de drivande krafterna av etableringen på nya XLENT-orten är Björn Hättström som kommer leda teamet. Han kommer senast från en roll som konsultchef i Jönköping på ett större internationellt IT-företag och har med sina 25 års yrkeserfarenhet tacklat flertalet branscher och yrkesroller och beskriver sig själv som en verksamhetsorienterad projektledare.

Jag ser fram emot att få vara en del av ett företag som arbetar nära kunden och kombinerar lokala företagets närhet och engagemang med styrkan av XLENT-Sverige. Att få vara med och bygga upp XLENT i Jönköping känns fantastisk på många sätt. Självklart ska det bli extremt roligt och spännande, samtidigt som det är en stor utmaning som kommer kräva en del jobb. En kombination som jag blir riktigt taggad av! säger Björn.

Under kommande tid ser Björn fram emot att rekrytera flera nya medarbetare och träffa kunder för att berätta vad XLENT har att erbjuda. Han tror på laget före jaget och för honom är det viktigt att skapa en kultur där kollegor kan trivas och utvecklas. En arbetsplats som underlättar kreativitet och där man umgås med kunder och kollegor på ett öppet och trevligt vis.   

Att omge sig av människor med rätt inställning och engagemang är en förutsättning att lyckas. Om du vill vara och bygga upp XLENT i Jönköping med mig, och skapa en arbetsplats där vi gör varandra bättre så får du gärna höra av dig, avslutar Björn.

Vill du veta mer om XLENT i Jönköping? Hör av dig till bjorn.hattstrom@xlent.se.