LF XLENT Ramavtal Tecknas

2019-10-29

XLENT tecknar ramavtal med Länsförsäkringar

I början av oktober fick XLENT det glädjande beskedet över att ha blivit utsedda till ramavtalsleverantör hos Länsförsäkringar AB.

Länsförsäkringar ägs av 23 självständiga och ömsesidiga länsförsäkringsbolag och 16 socken- och häradsbolag, som genom sina dotterbolag driver affärsverksamhet inom bank, fond, sak-, liv- och djurförsäkring. Respektive bolag som ingår i Länsförsäkringsgruppen har rätt att avropa konsulttjänster via ramavtalet.

Under hösten har det varit full fart med upphandlingen och medarbetare från hela landet har bidragit till att XLENT nu kunde motta det glädjande beskedet.

Det känns otroligt kul! Länsförsäkringar är en spännande kund med många intressanta affärsområden där vi kan bidra, och som har en företagskultur som passar väl ihop med vår. Vi är mycket stolta över möjligheten att utöka vårt samarbete, säger Cecilia Lycksell, partner på XLENT.

XLENT ser detta som ett otroligt viktigt avtal för ett långsiktigt och nära samarbete. Redan nu har XLENT ett antal konsulter på Länsförsäkringar inom olika affärsområden och hoppas på att stärka relationen och bistå med ytterligare kompetens i framtiden.