Erbjudande 10

Microsoft Customer Insights

Vi är stolta över att vara en av pionjärerna i Norden när det kommer till att använda Microsoft Customer Insights för att skapa djupare kundinsikter och skapa mer målinriktade marknadsförings- och försäljningsstrategier.

Microsoft Customer Insights

XLENT är en långvarig partner till Microsoft och vi är stolta över att vara en av pionjärerna i Norden när det kommer till att implementera och använda Customer Insight. Genom vår expertis inom datadriven analys och kundrelationer har vi hjälpt företag att dra nytta av Customer Insight för att förbättra sina affärsresultat och skapa djupare kundinsikter.

Användningsområden för Microsoft Customer Insight

Microsoft Customer Insight är en kraftfull lösning inom Dynamics 365-plattformen som möjliggör en 360-graders vy av era kunder. Genom att samla in och analysera data från olika källor ger Customer Insight er en djupare förståelse för era kunder, deras beteenden och behov.

Med Customer Insight kan ni kombinera och integrera data från olika system och kanaler, såsom CRM-system, sociala medier, e-postmarknadsföring och transaktionshistorik. Genom att använda avancerad analys och maskininlärning kan ni identifiera trender, segmentera kundgrupper och förutsäga beteenden för att skapa mer relevanta och skräddarsydda kundupplevelser.

Ni har även möjlighet att exportera segmenterade kundgrupper för att använda dem i olika marknadsförings- och försäljningsaktiviteter. Segmenten kan importeras till andra plattformar och verktyg, såsom e-postmarknadsföringssystem, reklamnätverk eller CRM-system, för att skapa mer precisa och skräddarsydda marknadsföringskampanjer. Det är viktigt att notera att exportfunktionen i Customer Insight ger er möjlighet att använda segmenterad data på ett flexibelt sätt utan att vara begränsade till en enda plattform.

Som partner till Microsoft och med vår expertis inom Customer Insight är vi redo att hjälpa er att dra nytta av denna kraftfulla lösning. Kontakta oss idag för att utforska hur vi kan stödja er och optimera era kundinsikter.