Systemutveckling Xlent Erbjudande

Systemutveckling

Våra skickliga systemutvecklare hjälper er att bygga smarta och hållbara lösningar anpassat till era behov. Vi har specialister inom en rad olika tekniker och ramverk och ser alltid till att hålla oss up to date på det senaste på marknaden.

Systemutveckling och lösningar

Våra skickliga utvecklare utmanas av att utveckla applikationer i den senaste tekniken såväl som smarta integrationer mot befintliga applikationer. Vi är vana att arbeta i projektform och med olika utvecklingsmetodiker, men även som specialistkompetens i era egna projekt eller som ett helhetsåtagande.

Vi är vana att arbeta nära våra kunder och översätta krav till färdiga system. Vi har lång erfarenhet av åtaganden där vi bygger, förvaltar och vidareutvecklar våra kunders applikationer över hela dess livscykel. Vi har lärt oss att skapa välmatchade team som ger effektiva leveranser till våra kunder över lång tid.

Några tekniker som vi jobbar med och gillar

Våra skickliga utvecklare har erfarenhet inom en rad olika tekniker och ramverk, bland annat .NET, ASP.NET, PHP, JavaScript, React, Node.js, Angular.js, REST, Azure, AWS, LINK, C#, HTML 5, CSS, MVC, Commerce, SQL, Litium, Kanban, Scrum, GIT, Jira, TDD, BDD, CI/CD.

Oavsett om ni behöver stöd från ett helt team, en expert, hjälp att bygga ett helt nytt system eller ta över utveckling och förvaltning av ett befintligt system så har vi gjort det förr. Hör av er så berättar vi mer!