Göteborg

XLENT Göteborg

Om kontoret

Genom engagerade och motiverade konsulter som är stolta över att vara en del av XLENT levereras kunskap, kompetens och lösningar till våra kunder.  

Vi har djup tekniska kunskap och vi hjälper våra kunder att identifiera behov och nästa steg på sin digitala resa. Vi skapar helt enkelt XLENTa IT-lösningar som hjälper kunderna realisera sina mål.

Vårt Expertisområde

Digital transformation är långt ifrån en IT-fråga, vårt fokus är samspelet mellan it och management - IT Management. 

För oss handlar det om att hjälpa våra kunder att hantera och optimera teknologiska resurser och infrastruktur för att uppnå affärsmål. Det är en direkt avgörande funktion för företag som vill hålla sig konkurrenskraftiga i dagens digitala värld. Genom att hjälpa företag att effektivt använda sin IT miljö ökar produktiviteten, kostnader minskar och kundupplevelsen förbättras. 

Kontakt

Kontor

Kämpegatan 6 411 04 Göteborg
Glad Person2

Bli en av oss

Vi växer och söker fler XLENTa kollegor, är det du? Hos oss får du vara med och påverka, både bolaget och dina uppdrag. Dessutom har vi ett nära samarbete med de andra XLENT-kontoren där vi delar kunskap och stöttar varandra. Se våra jobbannonser lite längre ned eller kontakta Lina om du är nyfiken att veta mer.

Vi jobbar här

Lediga tjänster i Göteborg