Umea Sweeden Bridge Xlent

XLENT Umeå

Om kontoret

På XLENT i Umeå hjälper vi företag och organisationer att realisera sina digitaliseringsmål och hjälper verksamheten att få ut maximalt av sin IT. Tillsammans så utvecklar vi hållbara lösningar med förvaltningsbarhet och långsiktighet i fokus.

Expertisområden

Expertkonsulter: Vi finns här för att hjälpa er, antingen på plats eller på distans, inom en rad olika områden. Vi täcker allt från projektledning och innovation till kravhantering, testledning/testning, automatisering/RPA och systemutveckling.

Projekt: Vi tar ett helhetsansvar för era digitala transformationsprojekt och tar hand om hela kedjan från UX-design och kravinsamling till projektledning, front-end-utveckling, back-end-utveckling, systemintegration, driftsättning.

Förvaltning: Vi ser vi till att era webbplatser och applikationer fortsätter att vara uppdaterade och uppfyller de höga kraven på säkerhet, tillgänglighet, skalbarhet, prestanda och dataintegritet som krävs av myndigheter och större koncerner. Vi tar hand om vidareutveckling och förvaltning för att ni ska kunna känna er trygga och fokusera på er kärnverksamhet.

Kontakt

Kontor

Västra Norrlandgatan 10D 903 27 Umeå
Glad Person2

Bli en av oss

För oss är det otroligt viktigt att vi trivs och har kul på jobbet – och att vi tillsammans skapar en miljö där varje individ får utrymme att utvecklas och vara med och påverka. Det är en viktig pusselbit för att vi ska kunna leverera på topp i våra uppdrag och att vi vet att det finns stöd att få när vi behöver. Kolla in våra lediga tjänster lite längre ned eller hör av dig till nån av oss så berättar vi mer!

Vi jobbar här

Lediga tjänster i Umeå