Norrköping2

XLENT Norrköping

Om oss

XLENT i Östergötland är den lokala samarbetspartnern inom IT management, teknik och systemutveckling. Vi kombinerar det stora bolagets kompetens och nätverk med det lilla bolagets flexibilitet och engagemang. Tillsammans är vi oslagbart närvarande konsulter som alltid levererar hög kvalitet och ger våra kunder ett mervärde. Söker du någon som kopplar ihop verksamhet och teknik? Kontakta oss 😊

Kontakt

Kontor

Västgötegatan 7 602 21 Norrköping
Xlent Dzenan Snackar

Bli en av oss

Vi växer och söker fler XLENTa kollegor! Hos oss får du vara med och påverka, både bolaget och dina uppdrag. Dessutom har vi ett nära samarbete med våra kollegor inom XLENT där vi delar kunskap och stöttar varandra. Se våra jobbannonser eller skicka in en spontansökan till oss.

Traningsnatvarket Bild Med Text

Träningsnätvärket

Träningsnätvärket är ett koncept som drivs av XLENT i Östergötland – där vi under avslappnade (och ibland svettiga) former får möjlighet att träffa nya människor och nätverka samtidigt som vi aktiverar oss. Alla är välkomna att träningsnätvärka tillsammans med oss, så kolla in våra kommande aktiviteter och se om det är något som passar dig!

Vi jobbar här

Lediga tjänster i Norrköping