Xlent Miljo Working Computer0

Erbjudande

Tillsammans skapar vi starka kundupplevelser, bygger hållbara digitala lösningar och stöttar organisationer i förändring. Vi förverkligar era idéer – och det gör vi på många olika sätt.

Business Intelligence Analytics Data Erbjuande

Business Intelligence & Analytics

Vi hjälper våra kunder att ta fram och strukturera data för att kunna fatta rätt beslut, styra och planera sin verksamhet. I dagens omvärld är det avgörande för företag och organisationer att kunna ta fram och hantera rätt och kvalitetssäkra data på ett enkelt och tydligt sätt. Vi hjälper er att maximera värdet på er data så att ni kan fatta rätt beslut, ger er konkurrensfördel och ökar lönsamheten för er verksamhet.

Erbjudande 1

CRM & Verksamhetssystem

Vi kombinerar strategi, affärskunnande och teknisk expertis för att utveckla verksamhetsnära lösningar som hjälper er att digitalisera och effektivisera er verksamhet. Vi är experter inom Dynamics 365 Customer Engagement och Power Platform där vi använder plattformarna som en verktygslåda för att leverera skräddarsydda system utifrån era behov. Vi erbjuder implementation och långsiktiga åtagande där vi tar ansvar för helheten, stöttar och supporterar över tid i er digitaliseringsresa.

Cybersäkerhet Erbjudande Xlent

Cyber Security

Digitaliseringen utvecklar vårt samhälle men gör det också sårbart och genom det försämrade säkerhetsläget i världen så har riskerna och cyberhoten accelererat på bred front. Våra experter stödjer er att skydda information och andra tillgångar samt med säker digitalisering. Vi utgår alltid ifrån era behov och förutsättningar samt stödjer er att identifiera vilken nivå av säkerhet som just ni behöver. Vår styrka är att vi kan ta ett helhetsgrepp från management- till medarbetarnivå inom hela säkerhetsområdet.

Projekt Förändringsledning Erbjudande Xlent

Ledarskap & Förändring

Ledarskap är en avgörande faktor för att framgångsrikt navigera genom olika faser och förändringar. Hos oss finns erfarna konsulter som kan stötta er genom projekt och organisatoriska förändringar. Vi arbetar med kunder i alla storlekar och branscher, både inom den offentliga och privata sektorn. Genom att skapa en kreativ och lärande miljö kan vi driva förändring, hjälpa er att nå era affärsmål och skapa en stark och sammanhållen leverans. Tillsammans kan vi anta de utmaningar som möter oss!

Erbjudande 4

Strategi & Digitalisering

Vi finns här för att hjälpa er att få ut det bästa av digitaliseringen och uppnå önskade resultat. Våra specialister jobbar tätt tillsammans med er för att hitta innovativa strategier som passar just er verksamhet. Vi har den tekniska kunskapen och branscherfarenheten som krävs för att navigera framgångsrikt i den snabbt föränderliga digitala världen.

Erbjudande 9

Systemutveckling & Integration

Vi stöttar våra kunder genom hela processen – från kravställning till systemutveckling, integrationer, testning och förvaltning av nya och befintliga system. Vi lyssnar på era behov och levererar skräddarsydda lösningar som möter era specifika krav. Med vår expertis och erfarenhet övervinner vi utmaningar och levererar hållbara resultat. Oavsett om det handlar om att bygga upp en ny infrastruktur eller förbättra befintliga system, tar vi oss an utmaningarna tillsammans!

Using Mobile Phone At Night

Kom i kontakt med oss

Nyfiken på att veta mer om hur vi kan hjälpa din verksamhet? Kontakta ditt närmsta XLENT-kontor så hjälper vi dig.